Horizon Global communiceert beëindiging van de overeenkomst om Brink Group over te nemen

Op 14 December j.l. had Horizon Global de acquisitie aangekondigd van Brink Group naar aanleiding van de zeer goede resultaten van de Brink Group in de markt.

Afgelopen vrijdag heeft de in Troy (Michigan) gevestigde onderneming Horizon Global gecommuniceerd zich terug te trekken uit de overeenkomst om Brink Group over te nemen. Het onderstaande was opgenomen in het persbericht van Horizon Global:
“Ondanks dat de beslissing om Brink over te nemen was gebaseerd op een aantrekkelijke kans voor onze organisatie, zijn we uiteindelijk gezamenlijk overeengekomen dat de beste toekomst voor ons is om onafhankelijk te blijven. We hebben niets dan respect voor het Brink Group team en H2 partners in dit proces. Op korte en middellange termijn is mijn focus en dat van de gehele Horizon Global organisatie gericht op het voortzetten van de business en het uitvoeren van het Actie Plan waarvan we geloven dat ze verbetering zullen brengen in de prestaties van Horizon in Amerika en in Europa-Afrika”.

De aanvraag voor goedkeuring van de acquisitie bij de mededingingsautoriteiten in Duitsland en de UK zal worden ingetrokken.

Als onderdeel van de beëindiging zal Horizon Global een vergoeding betalen aan Brink Group van € 4,75 miljoen.

Leave a Reply