Sven Arend heeft na vier succesvolle jaren het management team van Brink Group op zeer goede voet verlaten om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Coen Rooijmans treedt aan als nieuwe algemeen directeur binnen Brink Group.

Het management team van AL-KO Vehicle Technology Group bedankt Sven Arend voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf en wenst hem het allerbeste voor de toekomst. Sven wordt opgevolgd door Coen Rooijmans, die per 8 augustus 2022 is benoemd tot algemeen directeur.

Coen Rooijmans is geboren in Geldrop (NL) en studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Hij begon zijn carrière bij Philips en heeft later diverse functies gehad binnen Bosch, waar hij uiteindelijk directeur werd bij Bosch Transmission Systems (voorheen bekend als Van Doorne’s Transmissie). Daarna was Coen Rooijmans CEO van de M&G Group en bekleedde hij diverse interim-functies.

Coen Rooijmans, de nieuwe Algemeen Directeur van Brink Group.

Over Brink Group
Brink Group is een van de Europese marktleiders in trekhaken met meer dan 75 jaar ervaring. Brink Group, met het hoofdkantoor in Staphorst (NL), heeft circa 750 medewerkers verspreid over 8 landen en productielocaties in Nederland, Frankrijk, Zuid-Afrika en Thailand. Brink heeft een leidende marktpositie en wordt gezien als een premium trekhaakmerk. Brink en AL-KO bieden een sterk ontwikkeld productportfolio, dat cruciaal is voor veiligheid en performance. Het productportfolio van Brink bevat vaste, afneembare, wegdraaibare en trekhaken van de volgende generatie. Kijk voor meer informatie op www.brinkgroup.eu.

Over AL-KO
De AL-KO Vehicle Technology Group is een sterk groeiend, wereldwijd actief technologieconcern en een business unit van DexKo Global. Met hoogwaardige chassisonderdelen voor aanhangers, campers en bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwvoertuigen staat de ondernemingsgroep voor een optimale functionaliteit, ultiem comfort en innovaties voor meer rijveiligheid. De groep die in 1931 is opgericht, heeft tegenwoordig ongeveer 3.800 werknemers op meer dan 40 locaties over de hele wereld. Tot de onderneming behoren de 15 internationale merken AL-KO, Aguti, Bankside Patterson, Bradley, Brink, CBE, cmtrailer parts, E&P Hydraulics, G&S Chassis, Hume, Nordelettronica, Preston Chassis, SAFIM, SAWIKO en Winterhoff. Meer informatie op www.alkotech.com.

Over DexKo Global
DexKo Global is ’s werelds grootste aanbieder van geavanceerde ondersteltechniek, onderstelconstructies en bijbehorende onderdelen en beschikt over meer dan 130 jaar ervaring in aanhanger- en caravanonderdelen. DexKo Global werd eind 2015 opgericht door de fusie van Dexter en ALKO Fahrzeugtechnik. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Novi, Michigan/Verenigde Staten, en heeft ongeveer 7.300 mensen in meer dan 100 productievestigingen en distributiecentra in dienst. Meer informatie op www.dexko.com.

Leave a Reply